Våra utrymmen

I The Pink erbjuder vi en rad anpassade utrymmen med varierad atmosfär och funktion. Innanför Scharinska Villans historiska väggar kan DU kan jobba, träffa, prata, skapa, laga, sjunga, dansa! Skrolla ner och läs mer i detalj om våra sprakande rum.

* Scharinska Villan is the pink building at the street Storgatan 63-65, located next to Döbelns park in Umeå, Sweden. Scharinska villan was designed by the architect Ragnar Östberg and it was erected in 1904-1905 for Egil Unander-Scharin and his family. In the 1950s the building also housed the family business AB Scharins Söner.

Flexutrymmen

Arbeta i våra bekväma och varierade flex-utrymmen. Wi-fi, kaffe & skrivare finns tillgängligt.

Vi har upp till 80 flexibla arbetsplatser med all nödvändig infrastruktur för att du ska kunna jobba smidigt och effektivt. Den här mångsidiga lösningen uppmuntrar till sociala möten, stimulerar din kreativitet och boostar din energi. Variationen av våra flexibla utrymmen tar även hänsyn till din sinnestämning och dina tillfälliga behov; behöver du något privat idag? Något socialt och öppet imorgon? Något mysigt och mjukt för brainstorm-mötet nästa vecka? Allt detta kan du hitta i The Pink ... och nämde vi att vi har grymt kaffe?

Internet

Grymt kaffe och mysiga fikaställen

Kontorsvekrtyg alltid nära till hands

3 minuter promenad från Umeå centrum

Jag är intresserad av era flexytor!

Konferens & mötesrum

Vi har tre konferens-/mötesrum tillgängliga, alla med sin egna charm och karaktär. De är lämpade för upp till 10-14 personer och är alla utrustade med teknik för distansmöten: skärmar, video-stream-utrustning, mikrofoner etc.

10-14 deltagare

Vi fixar kaffet!

Projektorer och skärmar tillgängliga

10 minuter från Umeå flygplats & tågstation
5 minuter från Umeå tågstation

Jag vill ha hjälp att ordna en konferens!

Event-rum

Spanska Salen

Vi har helt klart några unika rum för evenemang. Bottenvåningen kan användas för större evenemang, konferenser, workshops, frukostmöten, luncher och till och med middagar. Spanska Salen är ett av Umeås kändaste rum med sin hänförande spanska mosaik. Tillsammans med den vita salen och entrén skapar de en spännande och rymlig miljö. För mer information om möjligheterna att hyra dessa, vänligen maila oss på info@thepink.se

100 - 150 gäster

Ljudsystem med mikrofoner

möjligheter till matservering och fika

Projektorer och skärmar tillgängliga

Booka rum för event

Lounge-utrymmen

I The Pink har vi set till att det finns flera platser där man på ett avslappnat sätt kan jobba, hänga, möta, ta telefonsamtal eller bara ta en liten tupplur när novembermörkret kryper in!

Get yourself a drink

Take a small nap

Take the time to check your social media

WASP HUB: 3D-printverkstad

3D-printande förutspås att bli en av framtidens nyckeltekniker för design och problemlösning. I The Pink har vi byggt upp en park med ett antal maskiner och verktyg från 3D-print tillverkaren WASP och vår ambition är inte blygsam: att bli en av världens främsta center för innovation och utveckling av 3D-printing. Vår hub står till ditt förfogande, ta en titt på våra priser för hyra eller mejla oss på info@thepink.se för förfrågningar.

Sex 3D-printers med möjlighet att printa olika material

3D-printa med 80% trämassa

Förverkliga dina 3D projekt!

Läs mer om vår WASP hub

PrototypLabbet

I Scharinska Villans källare har lagt The Pinks PrototypLab. Här finns det utrymme att bygga prototyper, vi har en träverkstad, laserskärare, mindre 3D-printers, lödstationer m.m. Som Amaranth eller Carnation-medlem har du full tillgång till labbet, som också perfekt för kreativa workshops.

Hands on makerspace

Prototyping workshop

Laser cutter

I want to make something!

KöksLabbet

Scharinska Villans gamla industrikök har blivit transformerat till ett kökslaboratoriu för matexperiment och utforskande av framtidens mat. Insektsrätter? Algpasta? 3D-printad trerättsmeny? Hjälp oss att utveckla framtidens mat! För priser, ta en titt på våra priser.

Equipped industrial kitchen

Food & Drinks innovation

space for 12 people

Ja! Jag vill leka med maten.

PinkNoise ljudstudio

Vår ljudstudio är utrustad med två separata studios, en öppen studio och innanför den en proffsstudio som är framtagen i samarbete med ljuddesignern Andreas Estensen och är anpassat för professionella ljudkreatörer (kurser finns tillgängliga).

Pro-Sound Design Studio

For small groups

Follow a sound course

Skicka bokningsförfrågan