Vår vision

Forma framtiden tillsammans

 

Var, Jobba, Förverkliga förändringar

En plats för hållbara samhällsomvandling

THE PINK som arbetsplats

The Pink är en samverkansplats för tvärkompetens och innovation där människor och företag med varierad bakgrund, expertis kan samlas under ett tak. Ambitionen är att skapa ett klimat där vi sida vid sida drivs till att skapa förändring och avtryck som kan tackla framtidens utmaningar. Vi är öppna för individer, företag och organisationer som söker en plats som sprudlar av liv, naturligt skapar nya samarbeten och initativ. En plats som ständigt tillför energi till ditt arbete och idéer.

Vårt arbetsklimat

The Pink är en utforskning i hur framtidens arbetsplatser kan se ut. Vi utvecklar såväl metoderna som utrymmena för samarbeten mellan olika individer, företag och institut. Rummen i The Pink ska uppmuntra till nya möten, oväntade interaktioner och spännande samarbeten. Det här är en process där även du som medlem är med och testar och utformar, optimerar och kritiserar för att skapa en så levande och intressant plats som möjligt.

Omvandling, design & prototypande

Med vår infrastruktur, våra verkstäder och arbetsutrymmen etc. främjar The Pink skapande, prototypande, experimentation och design. För oss är möjligheten att prototypa fundamental för att kunna omvandla samhället och utmana de framtidsproblem vi står inför. Vi har därför skapat en miljö som enkelt möjliggör detta.

Vår metod - Transformativ praxis.

Att prototypa framtiden är ingen gissningslek. Det kan bara göras med människor, människor som kan prata mötas och skapa konstruktivt tillsammans. RISE använder sig av transformativ praxis – en ny kraftful forskningsmetodik för design – som vi tillämpar i The Pink. Det är en process där utmaningar och problem används för att driva fram fördjupad eller ny kompetens hos människorna i projektet.